ParsaGP

Ta Emtahanat Nistam:(

ParsaGP

Ta Emtahanat Nistam:(

تاریخچه مایکروسافت

Tuesday, 28 Ordibehesht 1400، 11:31 AM

مایکروسافت (Microsoft) (گرفته‌شده از Microcomputer software) یک ابرشرکت چندملیتی آمریکایی است که دفتر مرکزی آن در شهر ردموند، ایالت واشینگتن قرار دارد.

 تاریخچه
پل آلن و بیل گیتس، دوستان دوران کودکی بودند که با شور و شوق فراوانی برای رایانه برنامه‌نویسی می‌کردند و به دنبال ایجاد یک کسب و کار بودند. پس از تولید Basic، میکرو دستگاه آتاری Basic را تولید کرد و بازاریابی کرد. سرانجام در تاریخ ۴ آوریل ۱۹۷۵، ابرشرکت مایکروسافت با مدیر عاملی بیل گیتس تأسیس شد. مایکروسافت در ژانویه ۱۹۷۹، به یک مرکز جدید از ژاپن به واشینگتن در ایالات متحده آمریکا نقل مکان کرد.
مایکروسافت سیستم عامل MS-DOS را تولید کرد. سرانجام در نوامبر ۱۹۸۰ سیستم عامل جدیدی با نام CP/M تولید کرد که در آینده در رایانه‌های شخصی مورد استفاده قرار گرفت. سرانجام پائول آلن در ماه فوریه پس از مبتلا شدن به بیماری هوج کین استعفاء داد.

همکاری با شرکت IBM
شرکت IBM در سال 1980 از شرکت مایکروسافت خواست که یک سیستم عامل برای رایانه‌های شخصی تولیدی آنها تولید کند. بیل‌گیتس برای این کار یک سیستم عامل موجود در آن زمان را با قیمت 50 هزار دلار از یک برنامه نویس محلی خرید و در آن تغییراتی ایجاد کرد تا این سیستم عامل این امکان را داشته باشد که با ریزپردازنده‌های اینتل بدون مشکل و به خوبی کار کند. پس از ساختن این سیستم عامل، بیل گیتس نام آن را MS-DOS گذاشت و سبب شد که این سیستم عامل روی کامپیوترهای شخصی IBM قرار گیرد. سیستم عامل ساخته شده بیل گیتس در سال 1985 توانست 85 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دهد و موجب شد که در آمد فروش مایکروسافت به 100 میلیون دلار برسد.

میلیاردر شدن بیل‌گیتس
 بیل‌گیتس در سال 1986 سهام شرکت مایکروسافت را عمومی کرد و این اقدام او باعث افزایش سهام و سه برابر شدن ارزش شرکتش در مدت زمان یک سال شد. همین عامل سبب میلیاردر شدن بیل‌گیتس در سن 31 سالگی شد.

پیدایش اینترنت
پیدایش اینترنت افکار مایکروسافت را در اواخر 1990 به خود متمرکز کرد. رقبای مایکروسافت پیش بینی می‌کردند که این شرکت نابود می‌گردد. اولین اقدام Microsoft برای بازی اینترنتی پس از یادداشت مشهور گیتس در 1995 با عنوان «موج گسترده اینترنت» آغاز شد.
در سال‌های بعد مایکروسافت با تمام قوا به سمت تجارت مرورگر رفت، به‌طوری که محصولی را به نام اینترنت اکسپلورر  تولید کرد و با سیستم عامل خود همراه کرد.  در آن سال‌ها Microsoft به سمت جایگیری در رده اول خدمات اینترنتی حرکت کرد.
در سال 2002 اینترنت مایکروسافت خدمات بسیار زیادی از جمله هات میل، تلویزیون تحت وب، مجله الکترونیکی، خدمات پزشکی، پردازش کارت اعتباری، پرداخت آنلاین صورت حساب‌ها و بیمه را ارائه نمود.

در حال حاضر مایکروسافت فرمانروای بی چون و چرای بازار سیستم‌عامل در بخش کامپیوتر شخصی و لپ‌تاپ‌ است. البته محبوب‌ترین سیستم‌عامل در آمار کلی دستگاه‌های هوشمند، اندروید است. غول نرم‌افزاری واشنگتن علاوه بر عرضه‌ی سیستم‌عامل، در بخش‌های نرم‌افزاری دیگر مانند موتور جستجو، بازار خدمات دیجیتال، واقعیت افزوده و واقعیت مجازی، رایانش ابری و ابزارهای توسعه‌ی نرم‌افزار نیز حضوری جدی دارد.
آخرین آمارهای ارائه‌شده از شرکت مایکروسافت، تعداد کارمندان آن را حدود ۱۲۴ هزار نفر در سرتاسر جهان گزارش داده است. درآمد سالیانه‌ ردموندی‌ها طی آخرین گزارش ۸۹.۹۵ میلیارد دلار گزارش شده و ارزش این برند طی آخرین گزارش‌های وب‌سایت فوربز، ۸۷ میلیارد دلار عنوان شده است. مایکروسافت در حال حاضر پس از اپل و گوگل، سومین برند باارزش جهان است.




منابع:
kookmobile.com
wikipedia.com
zoomit.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.